Wat is xxter?

xxterxxter is de nieuwe manier om met één mobiele app uw volledige huis te kunnen bedienen.
Met xxter verandert u eenvoudig de licht- standen, doet u de deur open zonder uit uw stoel te komen of kijkt u tijdens vakantie of thuis nog alles in orde is. Veilig, simpel en snel.

lees meer >

Waarom xxter?xxter

Domotica was nog nooit zo eenvoudig. Door de ijzersterke combinatie tussen software en hardware realiseert u een systeem dat precies doet wat u wilt. Stel uw scènes in en verander de keuken met een beweging in een knusse eetkamer. Uw volledige huis geautomatiseerd!

lees meer >

Ook voor u?

Wilt u ook genieten van de onbegrensde mogelijkheden, én maakt u gebruik van een iPad, iPhone of Android toestel, dan is xxter ook voor u!

happy-family

Hoe het werkt?

De server bestaat uit geavanceerde hardware die in uw woning op de elektrische huisinstallatie wordt aangesloten. Zodra deze geconfigureerd is kunt u door middel van de gratis app al uw huisapparatuur aansturen. Door gebruik te maken van de slimme scènes kunt u snel en moeiteloos de volledige sfeer in al uw kamers naar behoefte aanpassen. Dankzij de veelzijdigheid bedient u vanuit deze zelfde app ook direct uw geluidsinstallatie. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om de veiligheid thuis te verbeteren. Zien wie er voor de deur staat als er wordt aangebeld? Met xxter is dat geen probleem. Simuleer tijdens uw vakantie normale bewoning en houdt uw huis in de gaten met behulp van camera’s. Meet uw energieverbruik en kijk waar u kunt besparen. Door regelmatig slimme updates uit te brengen, bent u altijd verzekerd van de nieuwste functionaliteit.

xxter installatie

De basis van de installatie is het basisstation, dat in uw huis wordt geplaatst. Het basisstation wordt permanent verbonden met uw domotica-huisinstallatie en het netwerk.  Wij zullen voor u de technische installatie uitvoeren, waarna u via “Mijn xxter” zelf alle andere instellingen eenvoudig kunt veranderen.

 

xxter, uw huis in uw hand!