ReVox – superieur geluid voor het leven

Voor bijna 70 jaar heeft de naam Revox gestaan voor audio-producten van de hoogste technische perfectie. Zelfs nu, vormt meer dan 40 jaar, de legendarische Revox A77 tape recorder, geïntroduceerd in 1970, nog steeds een mijlpaal voor de audiofiele topkwaliteit. Meer dan 30 jaar, lang voordat de Wi-Fi, Ethernet en Bluetooth een deel werd van ons dagelijks leven, is Revox toonaangevend als één van de pioniers op het gebied van Multiroom.

Meer hierover op onze ReVoxNet.nl pagina.

Voxnet

Van de eerste Multiroom B200 Controller tot hedendaagse modulaire Multiroom M51 Controller onderscheidt Revox zich in ontwikkelingen over de hele linie door hun superieure kwaliteit, hun modulaire flexibiliteit en hun intuïtieve concept. Revox zet deze traditie voort van duurzame innovatie met het nieuwe systeem van een omgeving met meerdere gebruikers, Voxnet. Door zijn uitstekende klank en een gepatenteerde, gebruikersgerichte bediening is Voxnet wederom toonaangevend op het gebied van Multiroom audio systemen.

Flexibel

Voxnet is uiterst flexibel en kan vrijwel aan iedere voorkeur van elke klant aangepast worden. De belangrijkste toepassingen van de Voxnet wereld zijn hieronder vermeld.

AudioErvaar de muziek

Beleef en geniet van de muziek. In één kamer of in een aantal kamers. De beste CD-kwaliteit waar de gebruiker centraal staat en de ruimtes dynamisch zijn. Bediening is meestal zo eenvoudig als de druk van één enkele toets op een Gira / Revox paneel dat individueel kan worden gelabeld of bedien het Voxnet multiuser systeem via een App.

 

 

 

smartphoneGeniet eenvoudig van de muziek vanaf uw smartphone

Het enorme bereik van audio streaming diensten toegevoegd aan het Voxnet-systeem van een willekeurig aantal verschillende apparaten. Heel simpel, start de muziek vanaf uw smartphone of tablet om de muziek af te spelen via uw Voxnet. De werking is gelijk aan de originele audio streaming App dit maakt dagelijks functioneren van Voxnet gemakkelijk, of u nu bezig bent of ontspannen thuis.

 

 

TVTV en video-on-demand eenvoudig gemaakt, ook in een hotel.

TV en video-on-demand zijn twee belangrijke eisen die vaak bovenaan staan op meeste wenslijsten. Alle televisies kunnen worden geïntegreerd in het systeem Revox Voxnet. Bediening kan worden gedaan via de originele afstandsbediening en Voxnet schakelt automatisch over naar het geluid van de tv.

 

CD spelerEen traditionele CD speler, zelfs in de moderne streaming wereld.

Zelfs met alle opties van de moderne media speelt de traditionele CD nog steeds een belangrijke rol. Afspelen van een CD kan niet makkelijker en biedt ook een aanzienlijk betere geluidskwaliteit dan de meeste audio streaming diensten. Gewoon een cd starten en vervolgens ervaren in diverse kamers indien gewenst, kan een CD een belangrijke factor spelen in een Voxnet systeem.

ReVox

De M series als een Voxnet component.

Veel bestaande klanten zijn zelf in het bezit van een van de beste Revox versterkers die ooit werd gemaakt, de Re: systeem M100 voor muziek in stereo kwaliteit of de Re: systeem M51 voor home cinema toepassingen. Deze systemen kunnen ook worden geïntegreerd in de Voxnet wereld. Andere Multiroom componenten zoals de Wandopbouw bedieningspaneel kunnen verder worden gebruikt in de Voxnet.