Is KNX domotica duur?

KNX domotica is een heel betrouwbaar systeem, een systeem dat veel gebruikt wordt in woningen en utiliteitsobjecten waar een domotica systeem gewenst is. Vaak wordt gedacht dat een KNX domotica systeem duur systeem is. Echter hoeft dit helemaal niet het geval te zijn. Met deze prijsindicatie is het bij iedere nieuwbouw of renovatie het overwegen waard. Met ons basissysteem is een vrijstaande woning al voor een bedrag van € 4840 inclusief btw volledig voorzien van een KNX domotica systeem. (exclusief montage en Installatie)

Prijsindicatie beganegrond

 

 

Prijsindicatie verdieping

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Indeling voor deze prijsindicatie

Het Basissysteem bestaat uit 16 geschakelde lichtpunten en 4 gedimde lichtpunten, hiermee is een woning al volledig voorzien van een KNX domotica systeem. In de voorbeelden hierboven is te zien hoe de woning ingedeeld zou kunnen worden.

Bedieningschakelaar-2vschakelaar-1v

De bediening wordt gedaan met schakelaars zoals
hiernaast weergegeven. Maar natuurlijk zijn hier ook luxere schakelaars tegen een meerprijs leverbaar.

 

 

Touchscreen en App

In het basissysteem is tevens een 4,1″ touchscreen opgenomen. Hiermee  is het mogelijk om de installatie te bedienen. Tevens is er een App beschikbaar waarmee de installatie binnenhuis bedient kan worden.

app

touchscreen

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitbreidbaar

Dit basissysteem is ook helemaal uitbreidbaar met diverse KNX komponenten van verschillende fabrikanten. Ook is het mogelijk om volledig maatwerk te leveren tegen een scherpe prijs. Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.